Ona sorunCsgo hilesini satın alma siteden nasıl yaparız çözemedim İngilizce Rusçam yok Türk arkadaş yardımcı olursa sevinirim
hala alamıyorum papara kullanıyorumkredi kartı kullanırsanız alamazsınız kredi kartları yurt içi çalışır alma sayfasında bank cards yazıyor zaten banka kartı kullanırsanız alabilirsiniz başka satıcılardan almayın
The use of cheats is often against the terms and conditions of the games, and there may be penalties for using cheats in games such as CS:GO. I recommend you to play honestly and fairly to enjoy the game and compete with other players in a fair environment.Csgo hilesini satın alma siteden nasıl yaparız çözemedim İngilizce Rusçam yok Türk arkadaş yardımcı olursa sevinirim Donkey Kong
sen aldın mı güvenilir mirulinko07 discorddan ekle bu satıyor
ezmod dan alıyorum ben hep trusted resellerlardan al dolandırılırsın bir günsen aldın mı güvenilir mi
knk papara dan veya kredi kartından alınmıyor papara kredi kartı olarak geçiyor satın alımlarda kendi banka kartın annenin baabnın abinin banka kartından fln alabilirsinARKADASLAR BUNUN BI YOLU YOK MU ? DIGER BAYILER COK PAHALI VE 180 GUNLUK YOK.. 180 GUNLUK ALMAK ISTIYORUM AMA ODEME RED EDILDI DIYE CEVAP GELIYOR..
Csgo hilesini satın alma siteden nasıl yaparız çözemedim İngilizce Rusçam yok Türk arkadaş yardımcı olursa sevinirim
kredi kartı kullanırsanız alamazsınız kredi kartları yurt içi çalışır alma sayfasında bank cards yazıyor zaten banka kartı kullanırsanız alabilirsiniz başka satıcılardan almayın
hala alamıyorum papara kullanıyorum
ezmod pahalıya satıyor 500 rub normal sıtede o 6 dolar ıstıyo turkler ıcın başka resseller yokmu
ARKADASLAR BUNUN BI YOLU YOK MU ? DIGER BAYILER COK PAHALI VE 180 GUNLUK YOK.. 180 GUNLUK ALMAK ISTIYORUM AMA ODEME RED EDILDI DIYE CEVAP GELIYOR..
paparayla alınıyor mu bu hile
alonıyorsa nasıl alacam
kanki dc varmı dc ver oradan konusakResmi Türkiye & Avrupa satıcısı olarak Türkiye yöntemlerini kabul edebilirim ve benim sitemde türk kartlarıda geçmektedir. İyi forumlar.
kanki dc varmı dc ver oradan konusak
türk birisi varmı yardımcı olcak midnight hilesi alıcam ama ödeme yöntemi yok varsa discort atabilirmi mesela steam skin felanda olur
Size kalmis fakat fiyatina gore oldukca iyi ozellikleri var ve guvenilir.Bana neden midnightı tercih etmeliyim detaylı anlatabilecek var mı ne kadar güvenebilirim @Phobia