Discord sunucumda ticket açar mısınız yardımcı olmak isterim.merhabalar satın alma işlemi gerçekleşmiyor
Discord sunucumda ticket açar mısınız yardımcı olmak isterim.merhabalar satın alma işlemi gerçekleşmiyor
Discord sunucumda ticket acar mısın.ben hileyi aldım ama bana halen ödememi yapmamı söylüyor napmam gerek
Var websiteden alabilirsiniz illa discord a girmenize gerek yok.Discord Tr için kapalı satın almanın başka bir yolu yok mu
Discord dan ticket açabilirsiniz.kodu teslim alamadım discorddan nasıl iletişime geçeceğim
Keyinizi lütfen Key activate kısmından kullanın.ürünü aldım ama indirilebilir dosyalar kısmında yok 1 saat oldu yardımcı olurmusunuz
Discord sunucumuz aktif ticket açıp yardım alabilirsiniz.ürünü satın aldım fakat kod iletilmedi discord sunucunuz aktif görünmüyor
Discord üzerinden iletişime geçilip sorunu çözülmüştür.indirmeyi nereden yapıyorum sunucuya katıldım ama hiçbir şey yok keyi aldım ama nerden indircem nasıl kullancam bilmiyorum
Anında teslim ediliyor, discord üzerinden ticket açıp destek alabilirsiniz henüz bir ticketınız gözükmüyor.sipariş verdim ne zaman gelecek discordda bakan yok.
merhabalar discord üzerinden ticket açtım yardımcı olabilirmsnz?Anında teslim ediliyor, discord üzerinden ticket açıp destek alabilirsiniz henüz bir ticketınız gözükmüyor.
Geri dönüş yapıldı.merhabalar discord üzerinden ticket açtım yardımcı olabilirmsnz?